HAMP elkraftsspecialister sedan 1959

Sedan 1959 har vi tillhandahållit kvalitetsprodukter och tjänster för företag inom elkraftbranschen. Vi har varit det lilla, trygga företaget med säkra leveranser, personligt engagemang och gedigen kompetens. Vi levererar bl a flexibla strömförbindningar, motstånd, torkapparater och övriga transformatortillbehör. Vi är också Reinhausens partner för service av lindningskopplare i Sverige, Norge och Finland. Våra kunder återfinns i Europa, Asien, Afrika och USA. Vi är fem anställda och vårt kontor ligger i Spånga.

Ung tekniker med idéer och affärstänk

Vi är ett familjeföretag med fem anställda som behöver förstärkning. Vi söker en ung teknisk och entreprenöriell person som vill kliva in i vårt familjeföretag och lära sig verksamheten samt bidra med nytänk!

Vi tror att du är en tekniskt intresserad och kunnig person om gillar tanken på att driva dina egna projekt och att arbeta från ax till limpa med såväl försäljning, administration och marknadsaktiviteter. Vi söker dig som är vaken, driven, nyfiken och med stark lust att lära dig en bransch och ett företag samt bidra med dina idéer och energi. Vi förväntar oss inte att du ska kunna elkraftsbranschen utan och innan men nödvändigt om du har teknisk utbildning/bakgrund.

Vi är ett litet engagerat team där vi alla delar passionen för att bygga och utveckla företaget. Vi arbetar i hög grad under devisen ”frihet under ansvar”. Rätt person kommer att kunna lära sig elkraftsbranschen, få stor rörlighet och möjlighet att påverka verksamheten.

Vi vill att du bor i västerort eller norrort och att du har körkort eller planerar att skaffa det.

Vi samarbetar med Anorak Stockholm i den här rekryteringen, skicka därför din ansökan med CV och ett personligt brev till Sofia Sandström så snart du kan.

sofiaagnessandstrom@gmail.com